Vodoinstalater Simić

Hitne intervencije 24h

Montaža bojlera

Vodoinstalater Simić vam stoji na raspolaganju ukoliko vam je potrebna usluga montaža bojlera. Bez obzira na vrstu, kapacitet i marku bojlera, naš vodoinstalater pružiće uslugu montaža bojlera po povoljnim cenama. Na vašoj adresi za 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garanciju uz fiskalni račun za sve intervencije. Pozovite nas ili zakažite intervenciju klikom na narandžasto dugme i popunjavanjem on line formulara.

 

 

 

Odgušenje kanalizacije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Hitne intervencije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Zamena ventila

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Vodoinstalater Simić 00-24h

Da bi bilo koji sanitarni element u vašem domu ispravno funkcionisao potrebno je da isti bude ispravno namontiran, a normalnom svakodnevnom funkcuonisanju doprinosi i ispravan bojler.

Možda na prvi pogled izgleda jednostavno i lako, ali budite uvereni da je najbolja opcija da za montažu bojlera angažujete profesionalno lice. Nepravilno postavljen bojler može napraviti veliku štetu i ugroziti vašu bezbednost. S toga se prepustite kvalifikovanim majstorima sa dugogodišnjim iskustvom koji će, po potrebi izvršiti demontažu starog bojlera i montažu novog bojlera različitih kapaciteta i proizvođača.

PROFESIONALNA MONTAŽA BOJLERA

Ukoliko vam je potrebna zamena bojlera u kupatilu ili kuhinji, bilo da je protočni ili klasičan bojler u pitanju, na vaš zahtev izvršićemo montažu bojlera kvalitetno i u kratkom roku. U zavisnosti od predviđenog mesta za postavljanje bojlera moguća je vertikalna ili horizontalana ugradnja.

Kad su vam potrebni odgovorni i kvalifikovani majstori pozovte naš vodinstalaterski servis, a mi ćemo montažu bojlera i sve druge vodinstalaterske usluge koje pružamo, izvršiti u terminu koji vama odgovara.

Predlažemo vam da uslugu montaža bojlera prepustite profesionalnom vodoinstalaterskom servisu kako biste izbegli nesvakidašnje situacije poput naših sugradjana kojima je pao bojler sa zida.

GARANCIJA NA SVE INTERVENCIJE

Vodinstalaterske usluge pružamo pravnim i fizičkim licima. Naši vodinstalateri dostupni su svakoga dana 24 sata, kao vikendom i praznicima. Za pružene usluge dajemo garanciju.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ