VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

Svim fizičkim i pravnim licima nudimo uslugu odgušenje kanalizacije od 00 do 24h. Ukoliko ste zainteresovani za našu uslugu otpušavanja WC šolje možete nas kontaktirati svakog dana pozivom na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite uslugu. U slučaju hitnih intervencija stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva.

VODOINSTALATER SIMIĆ - POZOVITE NAS

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE – HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Simić je ovlašćeni vodoinstalaterski servis koji radi svakog dana od 00 do 24h. 

Zapušena WC šolja je jedan od najčešćih kućnih kvarova. Kada vam se dogodi ovakva neprijatnost ne znate šta učiniti, posebno zbog širenja neprijatnih mirisa u vašem kupatilu. Ukoliko je došlo do zagušenja WC šolje verovatno  će vam biti potrebna pomoć stručnog lica.

Naš vodoinstalater nudi vam profesionalno mašinsko otpušavanje WC šolje. Ukoliko se WC poplavi može doći do poplave i ostalih prostorija u vašem domaćinstvu.

PREVENTIVNE MERE

Savet našeg vodoinstalatera je da blagovremeno preduzimate sve mere kako do zagušenja ne bi došlo. Pre svega neophodno je da pazite šta bacate u WC šolju (izbegavati bacanje debelog toalet papira, vate, konca za zube i sl.). Takođe, potrebno je redovno čistite šolju, a posebno deo koji omogućava dotok vode u šolju. Redovnom higijenom sprečite stvaranje kamenca u šolju i ne zaboravite da proverite protok vode iz vodokotlića (koji takođe može biti smanjen usled pojave kamenca ili algi). Vodite računa o tome kako povlačite vodu, jer je jako bitno obezbediti adekvatnu količinu vode koja će obezbediti potpuno i detaljno ispiranje vaše WC šolje.

ŠTA UČINITI UKOLIKO DO ZAGUŠENJA DOĐE

Ukoliko se uprkos preventivnim merama koje preduzimate ipak suočavate sa problemom zapušene WC šolje zatražite profesionalnu pomoć. Naš vodinstalater rešiće problem otpušavanjem WC šolje brzo i efikasno. Nudimo vam mašinsko otpušavanje i čišćenje WC šolje u stambenim i poslovnim objektima. Naš vodoinstalater ne samo da će rešiti trenutni problem, već će detektovati uzrok problema i trajno ga ukloniti. Pozovite nas i uverite se.

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Jako dobri i kulturni majstori, brzo su stigli i resili kvar! Sve pohvale!
Uroš Cemerikić
Trgovac

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button