VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

SEČENJE KADE

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

SEČENJE KADE

Ukoliko u kući imate teže pokretljivu osobu kojoj je otežan ulazak u kadu, a nemate mogućnosti postavljanja kade koja je prilagodjena osobama koje se teško kreću, preporučujemo vam uslugu sečenje kade. Naš vodoinstalater, u timu sa drugim majstorima, keramičarima, obaviće uslugu sečenje kade po povoljnim cenama, a što je najvažnije čitav posao će biti uradjen kvalitetno, tako da će samo najoštrije oko moći da uoči da je reč o naknadnoj intervenciji. S druge strane vaš teže pokretljiv ukućanin će vam biti zahvalan.

VODOINSTALATER SIMIĆ DEŽURA 24H

Vodoinstalater Simić je jedan od retkih vodoinstalaterskih servisa u Beogradu koji pruža uslugu sečenja kade. Ukoliko se odlučite da angažujete naše majstore, možete biti sigurni da će čitav posao biti uradjen maksimalno profesionalno i u dogovoreno vreme. Vreme usluge birate sami, a naši majstori se prilagodjavaju vaši privatnim i poslovnim obavezama.

Hitne intervencije 24h

Osim usluge sečenja kade naš vodoinstalater pruža i sve druge vodoinstalaterske usluge. Jedna od standardnih usluga je i usluga hitnih intervenija. Znamo da sečenje kade ne spada u hitnu intervenciju, ali ono što vam mi možemo ponuditi vezano za ovu uslugu ne može nijedan vodoinstalaterski servis u Beogradu. Naš vodoinstalater i ostali majstori koji će obaviti ovu uslugu za vas mogu doći i u nestandardnim večernjim ili dnevnim terminima, čime sebi značajno olakšavate organizaciju vaših dnevnih obaveza. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani.

Tri decenije rada 

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada. Na šta smo posebno ponosni.

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Jako dobri i kulturni majstori, brzo su stigli i resili kvar! Sve pohvale!
Uroš Cemerikić
Trgovac

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button