VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

LOKACIJE

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

LOKACIJE

Vodoinstalater Simić pokriva čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Poslujemo u radijusu od 15 kilometara oko Beograda i bez obzira u kojoj gradskoj ili prigradskoj opštini živite garantovano stižemo na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Jer Vodoinstalater Simić zna šta znači kada je neophodna hitna intervencija, a dve trećine vodoinstalaterskih intervencija danas čine hitne intervencije.

Vodoinstalater Simić je jedini vodoinstalaterski servis koji zaista pokriva sve gradske i prigradske opštine u Beogradu i što je najvažnije na sve opštine stižemo za samo 30 minuta od poziva. Bez obzira da li živite na Vračaru ili Batajnici, Grockoj ili Zvezdari, naš vodoinstalater će stići na vašu adresu i to zahvaljujući činjenici da nakon tri decenije poslovanja danas možemo da se pohvalimo da poslujemo sa većim brojem ekipa koje su rasporoedjene po različitim punktovima u Beogradu i zahvaljujući tome uvek stižu na vašu adresu za samo 30 minuta.

Pozovite nas 24h kad je hitno

Vodoinstalater Simić zna šta znači kada vam je neophodna hitna intervencija. Zato se trudimo da ispoštujemo sve klijente i da na svaku adresu stignemo za samo 30 minuta. Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Odgušenje kanalizacije, zamena cevi, detekcija curenja vode, sanacija cevi, montaža i popravka bojlera, montaža sudopere, kade, tuš kabina, baterija. Zapravo Vodoinstalater Simić nudi sve vrste vodoistalaterskih usluga i što je najvažnije za svaku intervenciju naših vodoinstalatera dobijate garanciju.

Tri decenije rada

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada. Na šta smo posebno ponosni.

VODOINSTALATER SIMIĆ - NAJČEŠĆE USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Svi znamo koliko problema može da napravi zagušena sudopera ili zapušen odvod wc šolje, tuš kabine ili kade. Zbog toga naš vodoinstalaterski servis pruža uslugu odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Naša ekipa stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva i u zavisnosti od stepena i vrste zagušenja, obavljamo uslugu odgušenje kanalizacije. Medju najčešćim načinima za odgušenje kanalizacije je odgušenje kanalizacije mašinskim putem. Naši vodoinstalateri, osim što će odgušiti kanalizaciju, dodato će vam po istoj ceni pružiti uslugu i ispiranja cevi. Napominjemo da za sve intervenije koje pruža naš vodoinstalater dobijate garanciju.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije su još jedna prednost koju vam nudi naš servis. Naši vodoinstalateri su brzi, efikasni i kvalifikovani za posao kojim se bavi. Ovo garantuje da će posao za koji nas angažujete biti odradjen na profesionalnom nivou i u kratkom roku. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona i mi smo kod vas za samo 20 do 30 minuta od poziva. Svaki vodoinstalater koji je zaposlen kod nas je pre svega kvalifikovan za posao kojim se bavi. Osim toga organizujemo redovne obuke u cilju praćenja trendova u pogledu osavremenjavanja uredjaja i instalacija koje se koriste u domaćinstvu.

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Svaka cast za servis jedini koji su dosli u pola noci i sve pohvale
Krste Filipovski
Student

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button