Vodoinstalater Simić

Hitne intervencije 24h

Pokrivamo sve beogradske opštine

Vodoinstalater Simić – lokacije

Vodoinstalater Simić pokriva čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Poslujemo u radijusu od 15 kilometara oko Beograda i bez obzira u kojoj gradskoj ili prigradskoj opštini živite garantovano stižemo na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Jer Vodoinstalater Simić zna šta znači kada je neophodna hitna intervencija, a dve trećine vodoinstalaterskih intervencija danas čine hitne intervencije.

Vodoinstalater Simić je jedini vodoinstalaterski servis koji zaista pokriva sve gradske i prigradske opštine u Beogradu i što je najvažnije na sve opštine stižemo za samo 30 minuta od poziva. Bez obzira da li živite na Vračaru ili Batajnici, Grockoj ili Zvezdari, naš vodoinstalater će stići na vašu adresu i to zahvaljujući činjenici da nakon tri decenije poslovanja danas možemo da se pohvalimo da poslujemo sa većim brojem ekipa koje su rasporoedjene po različitim punktovima u Beogradu i zahvaljujući tome uvek stižu na vašu adresu za samo 30 minuta.

Pozovite nas 24h kad je hitno

Vodoinstalater Simić zna šta znači kada vam je neophodna hitna intervencija. Zato se trudimo da ispoštujemo sve klijente i da na svaku adresu stignemo za samo 30 minuta. Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Odgušenje kanalizacije, zamena cevi, detekcija curenja vode, sanacija cevi, montaža i popravka bojlera, montaža sudopere, kade, tuš kabina, baterija. Zapravo Vodoinstalater Simić nudi sve vrste vodoistalaterskih usluga i što je najvažnije za svaku intervenciju naših vodoinstalatera dobijate garanciju.

Tri decenije rada

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada. Na šta smo posebno ponosni.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ