VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

ZAMENA KANALIZACIONE CEVI

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

ZAMENA KANALIZACIONE CEVI

Imate problem sa kanalizacionim cevima? Ne brinite vodoinstalater Simić pruža uslugu zamena kanalizacione cevi svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko su vam potrebne naše vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva.

VODOINSTALATER SIMIĆ - DO VAS ZA 30 MINUTA

Zamena kanalizacione cevi je samo jedna od mnogih vodoinstalaterskih usluga koje pruža vodoinstalater Simić. Vodoinstalaterski servis Simić osnovan je pre tačno 30 godina kao porodični servis. Danas zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera koji su spremni da odgovre na najzahtevnije izazove. Ukoliko su vam potrebne naše usluge možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunajvnajem on line formulara na našoj kontakt strani. Dežuramo svakog dana od 00 do 24h. 

Hitne intervencije 24h

Ukoliko vam je potrebna zamena kanalizacionih cevi, naš vodoinstalater će stići na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva bez obzira u kom delu Beograda živite. Jedna od odlika našeg vodoinstalaterskog servisa je pružanje hitnih intervencija. Jedini smo servis u Beogradu koji zaista dežura 365 dana u godini i to od 00 do 24h. Iza nas stoji veliki broj zadovoljnih klijenata, pridružite im se ukoliko su i vama potrebne vodoisntalaterske usluge.

Tri decenije rada 

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada. Na šta smo posebno ponosni.

vodoinstalater karaburma

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Jako dobri i kulturni majstori, brzo su stigli i resili kvar! Sve pohvale!
Uroš Cemerikić
Trgovac

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button