Vodoinstalater Simić

Hitne intervencije 24h

Vodoinstalater Simić 00-24h

Vodoinstalater Simić je ovlašćeni vodoinstalaterski servis koji radi svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva ukoliko je reč o hitni intervencijama. Kako usluga odgušenje kanalizacije obično zahteva hitnu reakciju, na našeg vodoinstalatera možete apsolutno da se oslonite, da će doći veoma brzo i otkloniti sve probleme sa vašim cevima

Hitne intervencije 24h

Kako nikada ne možete znati, ako niste profesionalac, kada će se zagušiti vaši odvodi, nekada se dešava da se ovaj problem javi u sred noći ili u vreme praznika ili vikenda. Ne brinite zbog toga jer naš vodoinstalaterski servis dežura svakog dana od 00 do 24h. Jedini smo vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda koji stvarno dežura 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Ne dozvolite da vas drugi obmanu skupim reklamama. Nama je reklama ono što naši klijenti kažu za nas, a do danas nismo imali gotovo nijednu reklamaciju na usluge naših vodoinstalatera, a poslujemo tačno tri decenije.

Pozovite nas 24h kad je hitno

Za samo 20 do 30 minuta naš vodoinstalaterski tim će biti na vašoj adresi bez obzira da li je reč o prazniku, neradnom danu, vikendu ili o noćnom terminu. Mi jednostavno radimo non – stop, a ono što je glavna prednost našeg servisa, osim kvaliteta koji posudejemo je i cena usluga. Kod nas ćete dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta. U našem vodoinstalaterskom servisu uslugu odgušenje kanalizacije ili bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu nećete platiti skuplje, ako je ona hitna. Iste cene su nam i za hitne intervencije, kao i za redovne usluge. Pozovite nas ako vam zatrebamo i uverite se u kvalitet usluge koju pružamo.

Tri decenije rada

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada na šta smo posebno ponosni.

Ukoliko vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge na teritoriji opštine Rakovica, klikom ovde informisaćete se o svim uslovima za druge vodoinstalaterske usluge na teritoriji opštine Rakovica.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ