VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

DETEKCIJA CURENJA VODE

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

DETEKCIJA CURENJA VODE

Kapljanje vode iz cevi može predstavljati ozbiljan problem za svako domaćinstvo. Još veći problem može predstavljati detekcija curenja vode. Ipak za naš vodoinstalaterski servis detekcija curenja vode ne predstavlja problem jer zahvaljujući najsavremenijim uredjajima za detekciju curenja vode naš vodoinstalater će sa lakoćom utvrditi mesto curenja i oštećenja cevi bez bespotrebnog obijanja zidova.

VODOINSTALATER SIMIĆ

Vodoinstalater Simić pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna usluga detekcija curenja vode bez obijanja zidova možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Osim poziva, intervenciju vodoinstalater možete zakazati i popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Hitne intervencije 24h

Kako nikada ne možete znati, ako niste profesionalac, kada će se zagušiti vaši odvodi, nekada se dešava da se ovaj problem javi u sred noći ili u vreme praznika ili vikenda. Ne brinite zbog toga jer naš vodoinstalaterski servis dežura svakog dana od 00 do 24h. Jedini smo vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda koji stvarno dežura 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Ne dozvolite da vas drugi obmanu skupim reklamama. Nama je reklama ono što naši klijenti kažu za nas, a do danas nismo imali gotovo nijednu reklamaciju na usluge naših vodoinstalatera, a poslujemo tačno tri decenije.

Pozovite nas 24h kad je hitno

Jedna od odlika našeg vodoinstalaterskog servisa je brzina intervencije. Možete nas pozvati u svako doba dana ili noći kad vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge i naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi za samo 20 do 30 minuta od poziva. Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h i to 365 dana u godini.

Tri decenije rada 

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada. Na šta smo posebno ponosni.

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Jako dobri i kulturni majstori, brzo su stigli i resili kvar! Sve pohvale!
Uroš Cemerikić
Trgovac

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button