VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

HITNE INTERVENCIJE

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Simić pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. Glavna prednost, osim kvalitetne usluge, koju vam naš servis nudi su hitne intervencije. Mi smo jedini servis u Beogradu koji zaista stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i to u svako doba dana i noći. Radimo 365 dana u godini, bez obzira na praznike, vikende i druge neradne dane. Naš moto je zadovoljan klijent.

Dežuramo svakog dana 00-24h

Vodoinstalater Simić pruža usluge hitnih intervencija vodoinstalatera. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva, bez obzira u kom delu grada živite i bez obzira na vreme u koje vam je potrebna intervencija. Radimo svakog dana, vikendima i praznicima. Za sve naše usluge dobijate garanciju, kao i fiskalni račun.

Tradicija kao garancija kvaliteta

Vodoinstalater Simić kao vodoinstalaterski servis posluje tačno tri decenije. Ove godine ćemo svečano obeležiti treću deceniju rada. Na šta smo posebno ponosni.

VODOINSTALATER SIMIĆ - NAJČEŠĆE USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Svi znamo koliko problema može da napravi zagušena sudopera ili zapušen odvod wc šolje, tuš kabine ili kade. Zbog toga naš vodoinstalaterski servis pruža uslugu odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Naša ekipa stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva i u zavisnosti od stepena i vrste zagušenja, obavljamo uslugu odgušenje kanalizacije. Medju najčešćim načinima za odgušenje kanalizacije je odgušenje kanalizacije mašinskim putem. Naši vodoinstalateri, osim što će odgušiti kanalizaciju, dodato će vam po istoj ceni pružiti uslugu i ispiranja cevi. Napominjemo da za sve intervenije koje pruža naš vodoinstalater dobijate garanciju.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije su još jedna prednost koju vam nudi naš servis. Naši vodoinstalateri su brzi, efikasni i kvalifikovani za posao kojim se bavi. Ovo garantuje da će posao za koji nas angažujete biti odradjen na profesionalnom nivou i u kratkom roku. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona i mi smo kod vas za samo 20 do 30 minuta od poziva. Svaki vodoinstalater koji je zaposlen kod nas je pre svega kvalifikovan za posao kojim se bavi. Osim toga organizujemo redovne obuke u cilju praćenja trendova u pogledu osavremenjavanja uredjaja i instalacija koje se koriste u domaćinstvu.

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Pre neki dan sam imao problem, jer mi je pukla vodovodna cev ukupatilu. Drugar mi je prepručio ovu firmu. Radnici su stigli veoma brzo i lako rešili problem. Preporucujem vam.
Saša Djoković
Inženjer

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button