Vodoinstalater Simić

Hitne intervencije 24h

Kako otpušiti efikasno sudoperu?

Vodoinstalater Simić vas savetuje kako da efikasno otpušite vašu sudoperu. U slučaju da ne uspete, možete nas uvek pozvati. Vodoinstalater Simić radi svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva i dajemo garanciju na sve intervencije.

 

 

 

Odgušenje kanalizacije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Hitne intervencije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Zamena ventila

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Vodoinstalater Simić 00-24h

Praktični saveti našeg vodoinstalatera – šta kada se sudopera zapuši?

Do rešenja u situaciji kada vam se zapuši sudopera možete doći brzo i lako. Nemojte bacati novac na skupa sredstva koja mogu biti i opasna za vas i vašu porodicu. Takođe, mogu oštetiti cevi vaše sudopore. Zato je potrebno da budete obazrivi pri odabiru ove vrste sredstava, upozorava naš vodoinstalater, i obavezno se pridržavajte uputstva proizvođača.

Naš vodoinstaleter preporučuje da prvo pokušate da sudoperu otpušite na jedan od prirodnih načina. Na primer, u ovu svrhu možete koristiti sodu bikarbonu i sirće. Potrebno je da sipate šolju sode bikarbone u odvod sudopere i odmah prelite sa pola čaše sirćeta. Sačekajte da malo odstoji i potom pustite vodu i videćete da voda normalno otiče.

Ovaj savet možete primenjivati periodično kako bi preventivno delovali i odvodne cevi sudopere održali prohodnim. Ipak, imajte uvek na umu da je ovo način koji ne garantuje baš veliki uspeh.

Ukoliko niste uspeli sa prirodnim sredstvima, možete da pokušate i sa nekim od hemijskih preparata koje možete kupiti u prodavnici i koji su specijalno namenjeni otpušavanju sudopere. Medjutim, ovde problem može predstavljati činjenica da hemijski preparati mogu ozbiljno oštetiti vaše cevi, tako da što bi naš narod rekao može se desiti da bude skuplji dar neg’ mera.

Jedan od načina za otpušavanje sudopere koji sigurno pomaže kod lokalnihi zagušenja je skidanje sifona. Potrebno je da skinete vaš sifon sa sudopere. Vodite računa da se sadržaj koji se nalazi u sifonu ne prospe po vašem stanu jer može biti neugodnog mirisa, a i napraviti vam dodatni posao. Najbolje je pripremiti unapred neku posadu u koju biste preusmerili crevo sifona kada ga skinete sa sudopere. Pošto ste skinuli sifon, možete ga oprati iznad wc šolje ili neke posude. Nikako ga nemojte prati u kadi jer se može desiti da sadržaj koji izadje iz sifona zapuši vašu kadu. Nakon što ste oprali sifon ponovo ga namontirajte. Kod lokalnih zagušenja ovaj način sigurno pomaže u otpušavanju. Za razliku od hemijskih preprata koji efekat postižu samo u slučaju lokalnog zagušenja, ali uz oštećenje sifona i odvodne cevi u zidu, ovde nećete ošteti ni crevo sifona, ni cev u zidu, a efekat je trenutan osim u situaciji kada se rad o zagušenju vertikale. U slučaju zagušenja vertikale potrebno je pozvati majstora vodoinstalatera.

Ukoliko vam savet koji je naš vodoinstaler podelio sa vama ne pomogne očigledno je da je intezitet zagušenja veći. U tim situacijama vam je neophodna pomoć vodinstalatera. Pozovite nas. Otpušavanje sudopere vršimo brzo i efikasno na način koji će odgovarati intezitetu zagušenja. Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana, jer su naši vodoinstalateri dostupni 24 sata.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button