VODOINSTALATER SIMIĆ

pozovite odmah: 0628353978

UGRADNJA NEPOVRATNE KLAPNE

DOSTUPNI OD 00 DO 24h

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

VODOINSTALATER SIMIĆ - ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

UGRADNJA NEPOVRATNE KLAPNE

Ugradnja nepovratne klapne je siguran način da vas sačuva od plavljenja stana u periodu kada ne boravite u njemu. Ukoliko imate problem sa vraćanjem otpadnih voda kroz sudoperu, što je čest slučaj u situacijama kada je zagušena vertikala u zgradi i najčešće se dešava u prizemnim stambenim objektima, ali i na višim spratovima, možete sprečiti da se voda izlije kroz sudoperu i poplavi vam stan.

ŠTA JE NEPOVRATNA KLAPNA

Nepovratna klapna je u osnovi jednostavan uredjaj koji funkcioniše tako što pod pritiskom vode zatvara prolaz i sprečava da se ona izlije. Klapna se nalazi na kraju uredjaja, odnosno najbliže odvodnoj cevi. Kada voda normalno otiče kroz sudoperu klapna je otvorena, medjutim ukoliko počne da se vraća kroz cevi nazad u sudoperu ona reaguje pod pritiskom i klapna se zatvara čime sprečava protok vode. Voda nastavlja nastavlja dalje da prolazi kroz cevi i odlazi na spratove više. Želimo da vam napomenemo da ukoliko je količina vode koja se vraća kroz cevi manja, manja je i verovatnoća da će komšije iznad vas imati problem. Medjutim, ukoliko je količina vode veća, ona će napraviti problem prvom komšiji iznad vas koji nema ugradjenu klpanu, odnosno izbiće kroz njegovu sudoperu.

NEPOVRATNA KLAPNA JE PRAVI IZBOR

Ugradnja nepovratne klapne je pravi izbor za sve koji imaju ovaj problem. Ona je u osnovi jeftin uredjaj i u zavisnosti od modela ili veličine košta od 1.500 dinara do par hiljada. Na tu cenu treba dodati i cenu ugradnje. Naglašavamo da za par hiljada dinara, ugradnjom nepovratne klapne možete osigurati stan od plavljenja, što je, priznaćete mnogo jeftinije nego da menjate parket i vršite sanaciju poplavljenog stana.

Ukoliko vam je potrebna ova usluga, Vodoinstalater Simić vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater dežura i za novogodišnje praznike.

VODOINSTALATER SIMIĆ - REKLI SU O NAMA

Jako dobri i kulturni majstori, brzo su stigli i resili kvar! Sve pohvale!
Uroš Cemerikić
Trgovac

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button