Vodoinstalater Simić

Hitne intervencije 24h

Popravka bojlera

Ukoliko vam je potrebna popravka bojlera, Vodoinstalater Simić vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta i ne naplaćujemo dolazak na vašu adresu. Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i ako vam se desila havarija na bojleru, mi smo tu da obavimo popravku ovog vrlo važno uredjaja. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular koji se nalazi na kontakt strani.

 

 

 

Odgušenje kanalizacije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Hitne intervencije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Zamena ventila

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Vodoinstalater Simić 00-24h

Savremeni uslovi života podrazumevaju svakodnevnu upotrebu bojlera, te je presudno da ova vrsta bele tehnike u svakom momentu bude u funkciji. Preduslov za normalno funkcionisanje je da uvek imamo toplu vodu. Naši vodinstalateri su tu da vam u tome pomognu. Dolazimo na vašu adresu u kratkom roku i vršimo sve popravke kvarova kako bi ste mogli da nastavite da uživate u svakodnevnici.

 

ODRŽAVANJE BOJLERA

Kako bi predupredili nastanak kvara na bojleru potrebno  je periodično ga održavati. Čišćenjem kamneca sprečićete zamenu grejača i trošenje više energije. Zato vam naš vodisntalater savetuje da povremeno očistite kamenac sa grejača. Redovnim održavanjem izbećićete i zamenu termostata, jer se upravo najčešći kvarovi dešavaju na termostatu i grejaču.

 

SERVIS – POPRAVKA BOJLERA

Dešava se da bojler zataji onda kada nam je najpotrebniji. Naš vodinstalater vratiće vaš bojler u funkcionalno stanje. U što kraćem roku otklonićemo kvar zamenom sigurnosnog ventila na bojleru, zamenom grejača na bojleru i čišćenjem kamenca, zamenom termostata i zamenom brinoks creva na bojleru. Popravka bojlera svih modela i svih proizvođača.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button