Vodoinstalater Simić

Hitne intervencije 24h

Kako očistiti budj u kupatilu?

Vodoinstalater Simić vam daje praktične savete kako bi vaše domaćinstvo izgledalo urednije i vizuelno lepše. Ukoliko su vam potrebne i vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona od 00 do 24h. Osim za intervencije možete nas kontaktirati i za sve vrste vodoinstalaterskih saveta. Naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju.

 

 

 

Odgušenje kanalizacije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Hitne intervencije 24h

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Zamena ventila

Vodoinstalater Simić je jedini servis na teritoriji Beograda koji zaista radi 24h dnevno

Vodoinstalater Simić 00-24h

Kako očistiti buđ u kupatilu, pitanje koje sebi postavlja svaka domaćica.

Koliko god da se trudimo ne možemo preduprediti pojavu buđi u kupatilu. Kako bi sprečili zadržavanje vlage, potrebno je redovno provetravanje i korišćenje ventilatora. Ružne crne takčice pojavljuju se svuda, na fugama i rubovima i predstavljaju higijenski i estetski problem.

Naš vodoinstalater daće vam nekoliko saveta kako da buđi stanemo na kraj i kako očistiti budj u kupatilu. Zašto je kupatilo dobar rasadnik buđi? Odgovor je jednostavan, kaže naš vodinstalater, zato što je vlažno i toplo, a cirkulacija vazduha je nedovoljna. Zato je izuzetno važno imati prozor u kupatilu koji je potrebno uvek kada je to moguće držati odškrinut. Ako pak nemate prirodno provetravanje u kupatilu obavezno je korišćenje ventilatora i odvlaživača vazduha.

Prilikom odabira zavese za kadu ili tuš kabinu vodite računa o tome da bude napravljena od sintetičkih materijala jer će tako upijati manje vlage. Takođe, periodično zavesu operite u mašini za pranje veša na niskim temperaturama, uz upotrebu manje količine deterdženta za pranje sudova, jer ćete na ovaj način sa sigurnošću otkloniti naslage prljavštine. Takođe, možete izabrati neko od sredstava za čišćenje, ali se obavezno pridržavajte uputstava proizvođača uz obavezno držanje otvorenog prozora ili uključenog ventilatora, kako bi udisanje isparenja opasnih hemikalija sveli na najmanju moguću meru. Za čišćenje nepristupačnih površina koristite specijalne sunđere, ili pak četkicu za zube.

Jedno od rešenja, u situacijama kada čišćenje ili upotreba sredstava za otklanjanje buđi ne pomoažu, je izbeljivanje, kaže naš vodoinstalater. Nabavite sredstavo za ukljanjanje mrlja sa manjom količinom sredstva za izbeljivanje ili tečnost za izbeljivanje pomešajte sa vodom (tri merice vode sa jednom mericom sredstva za izbeljivanje). Ono što je bitno je da ne kombinujete različite proizvode (npr. amonijak i izbeljivač). Budite istrajni i isplatiće se.

Ukoliko su vam pak potrebne usluge našeg vodinstalatera pozovite nas bilo koji dan u nedelji, 24 sata smo tu za vas.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMIĆ

Call Now Button